Digitalt bureau

Outsource // SEO

SEO (søgemaskineoptimering) er lidt af en jungle. Med vores hjælp kan du i den faste månedlige rapportering følge, hvordan dine placeringer forbedrer sig.

Outsource // SEO
2.500dkk
Pris pr. md. ekskl. moms
Outsource//SEO sælges til en fast månedlig pris på 2.500 kr. Glem alt om uklare aftaler og høje konsulentregninger.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for?

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere eller komme forbi til en kop kaffe. Det er helt uforpligtende.

Målgruppe

Outsource//SEO er både for dig, der skal i gang med søgemaskine-optimering og til dig, der længe har arbejdet med SEO. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister forbedrer dine placeringer.

Din ejendom

Vores arbejde udføres direkte på din hjemmeside og er således din ejendom. Vi benytter ikke landing-pages eller andre ”ninja-tricks”.
I stedet arbejder vi med tekstforfatning og HTML- forbedringer samt linkbuilding og layoutændringer.

Rapportering

Hver måned modtager du en rapport, så du kan følge vores arbejde og se, hvordan dine placeringer forbedrer sig.

Fælles strategi

Vores arbejde starter med en grundig ”hovedrengøring”, hvor vi sikrer, at din hjemmeside opfylder de mest basale SEO-krav. Herefter udarbejder vores SEO-specialister en strategi for din virksomhed. Styrker, svagheder, konkurrenter og muligheder analyseres …og snart kan det vedvarende SEO-arbejde på- begyndes, som vil sikre dig en kontinuerlig topplacering blandt søgeresultaterne.

Hvad er SEO?

SEO, som på dansk oversættes til søgemaskineoptimering, er det værktøj, der bruges til at optimere din placering i søgeresultaterne på Google. SEO er en lang og omfattende proces, som består af punkter som on-page SEO, Content Marketing og linkbuilding.
Formålet med SEO er at gøre din hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne, så du kommer foran dine konkurrenter. Det kræver, at du løbende producerer og opdaterer indhold med udgangspunkt i de søgeord og -fraser, der omhandler dine ydelser.

Hos Outsource dk har vi løbende dialog med alle vores kunder, og giver din virksomhed direkte adgang til det udførte arbejde og et overblik over resultaterne.

 

On-Page SEO

On-Page SEO handler om at optimere elementer på din hjemmeside, for bedre at kunne målrette sidens indhold til (for)brugerne. Det kan være alt fra tekstindhold, billeder og links til HTML-forbedringer.

Hvis hjemmesiden ikke bliver optimeret efter din branche og virksomhedens ydelser, vil det gå ud over din rangering. On-Page SEO er derfor fundamentalt for opbygningen og promoveringen af din hjemmeside.

 

Content Marketing

Content Marketing er alt lige fra video, tekst, billeder, musik og artikler alt efter hvad din hjemmeside opererer med. Formålet med Content Marketing er at få flere besøgende på din hjemmeside. Dine besøgende vil have opdateret, relevant og brugbart indhold, og hvis ikke du har det, vil de hurtigt klikke ind på en anden side, hvilket vil gå ud over din online placering i søgemaskinerne.

Content Marketing og SEO går hånd i hånd med hver deres potentiale. For at anvende SEO optimalt, er det nødvendigt at være specifik ved hjælp af Content Marketing. Ligeledes er det nødvendigt at søgemaskineoptimere din hjemmeside vha. SEO-processor, for at sikre succes med Content Marketing.