DIGITALT BUREAU

Karriere

Vi er altid interesseret i at høre fra mennesker, der brænder for en karriere indenfor digital markedsføring og kommunikation lige så meget, som vi gør. Derfor opfordrer vi alle, der vil være med til at sætte et aftryk på fremtidens digitalisering, til at tage kontakt. Vi opdaterer løbende ledige stillinger inden for både jobs og praktikpladser.

Jobs

Funktionærer

Et job ved Outsource er et job i en branche, hvor intet står stille, men hvor der hele tiden er nye, spændende ting at tage fat i. Nye digitale platforme, nye måder at fordre kommunikation på, nye metoder til projektledelse, nye, fede designs og alt derimellem er hvad vi hver dag glæder os til at gå i dybden med. Hvis du er en IT-nørd, er kreativ og fuld af idéer eller bare hungrer efter en mulighed for udvikling, så vil du med garanti passe godt ind hos os. Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der på nuværende tidspunkt er ledige.

Ledige stillinger:

  • SEO Specialist
  • ADS Specialist
  • Projektleder

Studiejob

og praktik

Hos Outsource bliver du som praktikant en del af et team, som alle bidrager med deres del til den effektive og dynamiske arbejdsplads, som Outsource er. Vi er alle eksperter inden for hvert vores område, men vi er der også for hinanden, og samarbejde er nøglen til det hele. Om det er på tværs af kunder eller indbyrdes, så tror vi på god kommunikation og viljen til sammen at drive virksomheden fremad. Som praktikant hos os lærer du en hel del faglige termer og metoder, men du lærer også hverdagen at kende i et digitalt bureau i konstant fremdrift og udvikling.

Vi søger:
  • Praktikanter indenfor digital markedsføring

Ansatte

Bordtenniskampe

År i gns.

%

Engageret

Bordtennis & Dart

Hos Outsource tager vi gerne et slag bordtennis eller dart, hvis vi er gået i stå med en proces, eller bare har brug for at komme op af stolen.

For nogle af konkurrencemenneskerne har det dog grebet om sig ved bordtennisbordet. Derfor afholder vi løbende små turneringer, for at forsøge at vælte ham med håneretten af pinden.

Regerende mester

Joachim Fauerskov

Fodbold – På banen og bordet

Send os dit CV

  • Tilladte filtyper: pdf.
    Vi gemmer gerne dit CV, så vi kan kontakte dig i fremtiden hvis det bliver aktuelt. Så send det endelig ind til vores CV-bank.
Trustpilot