Digitalt bureau

Outsource // Website

Vi bygger en hjemmeside til dig, præcis efter dine ønsker og naturligvis til fast pris. Hjemmesiden er mobilvenlig og du kan evt. tilføje en webshop.

Outsource // Web
2.500dkk
Pris pr. md. ekskl. moms
Ønsker du løbende support, vedligehold og hosting af hjemmesiden, kan det tilkøbes for 1.000 kr. pr. måned.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for?

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere eller komme forbi til en kop kaffe. Det er helt uforpligtende.

Mobilvenlig

Husk at syv ud af 10 danskere besøger hjemmesider fra en mobiltelefon. Glæd dig til at opleve dit nye flotte og mobilvenlige design.

Din ejendom

Hjemmesiden special-udvikles til dig og den er din ejendom.

Målgruppe

Outsource//Web er til dig der skal have lavet sit første website eller til dig, der skal have opdateret den nuværende hjemmeside, så den lever op til de nyeste tekniske standarder, fx mobil-optimering.

Kundefokus

Vi har udarbejdet hundredevis af hjemmesider, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Din hjemmeside bliver således lavet med salg for øje og voresudviklere fokuserer på at få besøgende konverteret til reelle henvendelser.

Fælles strategi

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til den nye hjemmeside, herunder designmulighederne. Herefter bliver du præsenteret for et løsningsforslag og en tidsplan.

Ny hjemmeside – udvikling af professionelle websites

At lave en ny hjemmeside kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er ofte en kompliceret og tidskrævende proces, som kan gøre langt de fleste utålmodige.
En mere enkel og ligetil løsning ville være at uddelegere opgaven til et bureau. Hos Outsource dk er vi specialister i at opbygge en hjemmeside efter dit behov. Vi har dedikerede programmører, og varetager hele opsætningen og processen efterfølgende for dig. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Hvis du ønsker, kan vi samtidigt tilføje en webshop til din hjemmeside.

 

Hvad er en webshop?

En webshop er en butik på nettet. Fordelene ved en netbutik kender du: der er altid åbent og ’butikken’ kan besøges direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Du slipper derfor både for at stå i kø sammen med de 1000 andre, der også skulle købe strømper på tilbud den dag, og du kan gøre det fra sofaen.
Ved at optimere din hjemmeside med fokus på kunden, vil du hurtigt opleve en stigning i antallet af konverteringer.

 

Hvorfor skal jeg have en webshop?

En webshop kan være en kæmpe hjælp, hvis du på nogen måde beskæftiger dig med salg af produkter eller ydelser.
En webshop kan selvfølgelig laves som en udvidelse af en fysisk butik, og tilkobles en eksisterende hjemmeside, der driver trafik ind til webshoppen. På den måde konverterer du besøgende fra din hjemmeside til at være kunder, der køber dine produkter direkte på din webshop.
Herved sikrer du, at dine potentielle kunder ikke bliver tabt i den købsproces, der starter ved at se din hjemmeside, til at de går ind i din fysiske butik og rent faktisk foretager et køb.