Digitalt bureau

Website

Vi bygger en hjemmeside til dig, præcis efter dine ønsker og naturligvis til fast pris. Hjemmesiden er mobilvenlig og du kan evt. tilføje en webshop.

Med hjemmesidepakkerne får du:

  • Web designer
  • Udvikler
  • Opstartsmøde
  • Solidt håndværk

Vi har udviklet mere end +300 sites.

Web
fra 1.750dkk
Pris pr. md. ekskl. moms
Ønsker du løbende support, vedligehold og hosting af hjemmesiden, kan det tilkøbes for 1.000 kr. pr. måned.

Basis
Pakken

21.000 dkk
el. 1.750 dkk/mdr (12 mdr.)

Premium
Pakken

30.000 dkk
el. 2.500 dkk/mdr (12 mdr.)

Webshop
udvidelse

*5.000 dkk

*Et tilkøb til basis eller premium pakken

FAQ
Hvilken pakke skal jeg vælge?
Hos Outsource har vi en basis hjemmesidepakke og en premiumpakke. Basispakken er til dig, der gerne vil have en professionel og flot hjemmeside, men måske ikke har de store krav til design og funktionalitet. Premiumpakken er til dig, der gerne vil have et unikt og skræddersyet site. Hvis du er i tvivl om, hvilken pakke der passer bedst til dit behov, så tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.  
Får jeg fuld ejerskab over hjemmesiden?
Ja – Når hjemmesiden er færdigudviklet, så bliver den overdraget til dig og så har du fuld ejerskab over den.
Er der en bindingsperiode?
Nej – Når du køber en hjemmeside hos Outsource, er der ingen binding. Du kan vælge at betale 50% upfront og 50%, når siden er færdig eller du kan vælge at betale et månedligt beløb over 12 måneder – men du er aldrig bundet til noget.
Hvad med support?
Når din hjemmeside er færdigudviklet har du mulighed for at tilkøbe en supportaftale, hvor du får 10 timers support for 6.000,-. På den måde har du altid mulighed for at give os et kald, hvis du skal bruge hjælp. 
Jeg har et specielt krav til min hjemmeside - kan I lave det?
Hos Outsource har vi delt vores hjemmesideudvikling op i to pakker, alt efter hvilket behov du har som kunde. Der er dog mulighed for at tilkøbe ekstra features, så du kan få din hjemmeside præcis, som du gerne vil have den.

Mobilvenlig

Husk at syv ud af 10 danskere besøger hjemmesider fra en mobiltelefon. Glæd dig til at opleve dit nye flotte og mobilvenlige design.

Din ejendom

Hjemmesiden special-udvikles til dig og den er din ejendom.

Målgruppe

Outsource//Web er til dig der skal have lavet sit første website eller til dig, der skal have opdateret den nuværende hjemmeside, så den lever op til de nyeste tekniske standarder, fx mobil-optimering.

Kundefokus

Vi har udarbejdet hundredevis af hjemmesider, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Din hjemmeside bliver således lavet med salg for øje og voresudviklere fokuserer på at få besøgende konverteret til reelle henvendelser.

Fælles strategi

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til den nye hjemmeside, herunder designmulighederne. Herefter bliver du præsenteret for et løsningsforslag og en tidsplan.

Website Cases

I vores arbejde med Lind-Invests var det den røde tråd, der var i fokus. Vi fandt, at det var vigtigt at skabe en tydelig forbindelse mellem den nye side til hjemmesiden, årsrapporten og deres allerede eksisterende hjemmeside. Den røde tråd blev i denne case skabt med visuel sammenkobling, hvor eksempelvis fonte og overlayeffekter på billederne binder det hele sammen.
Stig Winther, Art Director
”Vores hjemmeside trængte til en overhaling og i en travl hverdag, fik jeg ikke rigtig gjort noget ved det. Men med løsningen fra Outsource, kom vi hurtigt i mål. Det er en stor hjælp for mig, at jeg bare kan ringe til Outsource med mine rettelser til hjemmesiden.”
Christoffer Dehli, Web designer

Ny hjemmeside – udvikling af professionelle websites

At lave en ny hjemmeside kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er ofte en kompliceret og tidskrævende proces, som kan gøre langt de fleste utålmodige.
En mere enkel og ligetil løsning ville være at uddelegere opgaven til et bureau. Hos Outsource dk er vi specialister i at opbygge en hjemmeside efter dit behov. Vi har dedikerede programmører, og varetager hele opsætningen og processen efterfølgende for dig. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Hvis du ønsker, kan vi samtidigt tilføje en webshop til din hjemmeside.

 

Hvad er en webshop?

En webshop er en butik på nettet. Fordelene ved en netbutik kender du: der er altid åbent og ’butikken’ kan besøges direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Du slipper derfor både for at stå i kø sammen med de 1000 andre, der også skulle købe strømper på tilbud den dag, og du kan gøre det fra sofaen.
Ved at optimere din hjemmeside med fokus på kunden, vil du hurtigt opleve en stigning i antallet af konverteringer.

 

Hvorfor skal jeg have en webshop?

En webshop kan være en kæmpe hjælp, hvis du på nogen måde beskæftiger dig med salg af produkter eller ydelser.
En webshop kan selvfølgelig laves som en udvidelse af en fysisk butik, og tilkobles en eksisterende hjemmeside, der driver trafik ind til webshoppen. På den måde konverterer du besøgende fra din hjemmeside til at være kunder, der køber dine produkter direkte på din webshop.
Herved sikrer du, at dine potentielle kunder ikke bliver tabt i den købsproces, der starter ved at se din hjemmeside, til at de går ind i din fysiske butik og rent faktisk foretager et køb.