DIGITALT BUREAU

OUTSOURCE //
SoMe

FaceBook, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Instagram … I samarbejde med dig lægger vi en SoMe-strategi, der passer til netop din virksomhed.

Outsource // SoMe
3.000dkk
Pris pr. md. ekskl. moms
Outsource//SoMe sælges til en fast månedlig pris på 3.000 kr. Glem alt om uklare aftaler og høje konsulentregninger.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for?

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere eller komme forbi til en kop kaffe. Det er helt uforpligtende.

Pris

Outsource//SoMe sælges til en fast månedlig pris på 3.000 kr. Glem alt om uklare aftaler og høje konsulentregninger.

Målgruppe

Outsource//SoMe er både for dig, der skal i gang med
annoncering på de sociale medier, og til dig, der allerede er i gang. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister guider dig igennem junglen og sikrer, at du får mest muligt for dine annoncekroner.

INGEN SKJULT AVANCE

Vores SoMe-arbejde foregår direkte på dine konti, og vi har således ingen avance på dit annonce-forbrug.

Fælles strategi

Vores SoMe-specialister starter med at analysere, hvilke sociale medier der vil give din virksomhed mest udbytte. I samråd med dig drøftes annoncebudget, omsætningsloft og hvilket dækningsbidrag der minimum skal opretholdes. Herefter udarbejdes en SoMe-strategi, og det vedvarende arbejde kan påbegyndes.

RAPPORTERING

Hver måned modtager du en rapport, så du kan følge vores arbejde og økonomien i din annoncering. Vi vil i øvrigt løbende gennemgå rap- porteringen med dig, ligesom du har adgang til dataene døgnet rundt.

DIN EJENDOM

Husk, at de optimeringer vi laver for dig på diverse sociale medier foregår på dine konti, og arbejdet er derfor din ejendom.

Hvad er SoMe?

SoMe er en forkortelse for sociale medier, og dækker over hjemmesider som f.eks. Facebook og LinkedIn. For langt de fleste fylder sociale medier meget i hverdagen, og brugen af SoMe-strategier er derfor gået hen og blevet et værdifuldt værktøj for virksomheders kommunikation. Takket være SoMe er det blevet nemmere og mere effektivt at nå ud til potentielle forbrugere, men det kræver, at du bruger medierne rigtigt.

Hos Outsource dk kan vi hjælpe dig med annoncering på både Facebook og LinkedIn. Vi sikrer dig den bedste ROAS, Return on Ad Spend. Antallet af visninger er ikke et mål i sig selv – det handler om, at din virksomhed bliver vist til de rigtige. Jo oftere din annonce bliver vist til målgruppen, desto flere salg, eller anden form for konvertering, vil din virksomhed opnå.

 

Muligheder med Facebook

På Facebook er der mulighed for at markedsføre sig selv vha. vægopslag og annoncering.

Vægopslag er markedsføring via det organiske nyhedsfeed, også kaldet Organisk Reach. Det koster dig ingenting, og du kan til enhver tid se din reach på opslaget og måle dets effekt, hvis du er bestyrer af virksomhedens Facebookside.

Derudover er der annoncering, der uden tvivl har den største effekt, hvis du ønsker at brande eller markedsføre din virksomhed på anden vis. Annoncering via Facebook giver dig mulighed for at målrette dit budskab ned til mindste detalje i forhold til kunderne.
Derfor vil annoncering på Facebook skabe mere af den rigtige opmærksomhed og øge chancen for konverteringer.

 

Muligheder med LinkedIn

Med LinkedIn markedsføring og annoncering kan du sponsorere dit indhold, eller oprette display- og tekstannoncer, som målrettes de brugere, som har relevans for dig og din virksomhed. LinkedIn har et mere erhvervsrettet brugersegment, og du kan derved nemmere markedsføre efter stillingsbetegnelser, virksomheder samt kendte emner med Remarketing.