Linkbuilding

Seo-Bureau

On-page SEO

SEO Tekster

SEO-Optimerede tekster

 

SEO-optimerede tekster er et udtryk, der dækker over den type tekster, som er konstrueret på baggrund af SEO-teknikkerne. Det er de tekster, der kan forbinde en grundigt SEO-indsats for din virksomhed sammen med dine potentielle kunder.

Der er visse kriterier for en sådan SEO-optimeret tekst. På hver side, som indgår i SEO-indsatsen, skal der være en tekst med en længde på minimum 300 ord. Selve teksten skal så indeholde søgeordet et bestemt antal gange, og udover søgeordet skal teksten også inkludere synonymer for at komme bredere søgninger i møde. Vi har styr på alle kriterierne og har tekstforfattere ansat til at skrive dine SEO-optimerede tekster.

Får du skrevet dine SEO-optimerede tekster af os og studser over en række gentagelser, så er det meningen. Teksterne vil måske se mere professionelle ud, hvis ikke de samme ord optrådte så mange gange, men vi kan forsikre om, at det er meningen. Virkningen forsvinder, hvis ikke søgeordene optræder hyppigt nok.

Målgruppe

SEO hos Outsource er både for dig, der skal i gang med søgemaskine-optimering og til dig, der længe har arbejdet med SEO. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister forbedrer dine placeringer.

Din ejendom

Vores arbejde udføres direkte på din hjemmeside og er således din ejendom. Vi benytter ikke landing-pages eller andre ”ninja-tricks”.
I stedet arbejder vi med tekstforfatning og HTML-forbedringer samt linkbuilding og layoutændringer.

Rapportering

Hver måned modtager du en rapport, så du kan følge vores arbejde og se, hvordan dine placeringer forbedrer sig.

Fælles strategi

Vores arbejde starter med en grundig ”hovedrengøring”, hvor vi sikrer, at din hjemmeside opfylder de mest basale SEO-krav. Herefter udarbejder vores SEO-specialister en strategi for din virksomhed. Styrker, svagheder, konkurrenter og muligheder analyseres, og snart kan det vedvarende SEO-arbejde påbegyndes, som vil sikre dig en kontinuerlig topplacering blandt søgeresultaterne.

SEO Cases

Strategien bag SEO-arbejdet for Kentaur var klar. Der skulle skabes relevant trafik til siden. Dette er blevet opnået ved at målrette vores SEO-indsats mod de kunder, som rent faktisk ønsker at købe. Selvom trafikken til siden måske falder, øges omsætningen, da trafikken nu består af relevante kunder og ikke blot forbipasserende gæster.

Carsten Gad, Head of SEO

“Igennem årene har vi været igennem en lang række velmenende SEO-specialister. Min største anke har været, at jeg ikke følte jeg vidste, hvad jeg fik for pengene. Det er først efter samarbejdet med Outsource, at jeg føler mig tryg. Skønt at se, hvordan vores Google-placering forbedrer sig hver måned.”

Lotte Schacht, SEO-specialist

Trustpilot