Digitalt bureau

Old school

Selvom vi ser os selv som værende et digitalt bureau af øverste skuffe, så kommer vi ikke udenom, at vi også har den fedeste, old school, grafiske afdeling.

De kan gribe alle opgaver, store som små, og er ekstremt skarpe på tryksager, foto og offline kampagner. Hvis du kan tænke det, så kan vores old school-afdeling løse det.

 

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til Stig, som er ansvarlig for old school, for at høre mere. Det er helt uforpligtende.

Grafik

Uanset hvor gammel din virksomhed er, er det altid en fordel at kigge på de grafiske elementer. Vi hjælper med at vurdere, om de stadig følger med tidens trend, og om udtrykket stadig passer til den udvikling, virksomheden har gennemgået.

Tryksager

Det trykte medie lever i bedste velgående og er et vigtigt våben i kampen om at skille sig ud fra den digitale jungle. Det gælder alt fra magasiner til messestande, bannere og bøger.

Tekstforfattere 

Ordkløveri på højeste plan. Vores dygtige tekstforfattere hjælper med at give jeres tekster kant, og gør selv de mest komplicerede produktbeskrivelser forståelige.

Foto

Undersøgelser viser, at forbrugerne i højere grad tager afstand fra stockfotos, men reagerer positivt på personlige fotos fra virksomheden. I får hele 5 timer med vores dygtige fotograf, som efterfølgende redigerer op til 250 billeder til jer.

Video

Profilér din virksomhed eller dine produkter med en profilfilm. Filmen er et stærkt værktøj for at fange potentielle kunders opmærksomhed på messer eller på jeres hjemmeside.

Offline kampagner

Skal der være synergi i din markedsføring, og ønsker du at være synlig både on- og offline? Vi hjælper med idégenerering og eksekvering.

PR Bureau 

Lav noget larm! Gennem en grundig PR-strategi skaber vi kontakt til de store mediehuse, og sørger for at historier fra jeres virksomhed kommer frem i pressen.

Trustpilot