Linkbuilding

Seo-Bureau

On-page SEO

SEO Tekster

Linkbuilding – Hvad er det?

 

Linkbuilding er vigtigt i forhold til Google. Der er to typer links at arbejde med. De nemme er interne links, som er links imellem siderne på websitet. Her er ankerteksten vigtig, fordi der her står noget om den side, der linkes til. Det kan for eksempel være ”Kontakt os for mere information” – her vil ordene ’Kontakt os’ være ankerteksten for linket til selve kontaktsiden.

Det mest tidskrævende inden for SEO er at lave backlinks, som er den anden type. Backlinks er links, som går fra et andet website til dit website. Du kan altså ikke se disse links på dit site. Der er programmer, som kan finde disse links og vise dem. For eksempel kan de ses i Google Analytics som henvisninger eller referral data. De typiske steder at sætte backlinks op er i linkkataloger, på forums, som er relevante for dit website, blogs med relevant indhold, virksomhedskataloger og så videre. Dette er de gratis links, og mange af dem giver ikke så meget link-juice i forhold til SEO.

Her kommer muligheden for betalte links ind. Disse kan komme fra velbesøgte websites, som bruger reklamer, og de er dyre. Hvad du aldrig må falde for, er link-farme. Det er websites eller blogs som kun har til formål at skabe massive mængder af betydningsløse links til website. Det straffer Google typisk hårdt. Det skal også siges, at for mange links på én gang til dit website gør Google mistænkelig, hvorfor det er godt at sprede indsatsen ud over året eller årene, alt efter hvilken retning Google går i fremover.

Ethvert backlink er enten follow eller no-follow. Dvs., at de fortæller søge-robotterne om de må følge linket eller ej. Et no-follow link giver ikke megen link-juice, hvorimod et follow link er super godt. Her er ankerteksten også vigtig. Det hjælper ikke helt så meget at få et link til websitet hvor der står ”Klik her” eller ”Følg dette link”. Dit websites adresse skal stå i linket og gerne have lidt mere udybende tekst, som for eksempel ”Se hvad Outsource kan gøre for dig” eller ”Find din næste bil hos XXX”.

Linkbuilding er et must for alle websites og shops. Jo nyere dit website er, jo mere skal der fokus på linkbuilding med backlinks efter, den grundlæggende SEO er i orden.

Målgruppe

SEO hos Outsource er både for dig, der skal i gang med søgemaskine-optimering og til dig, der længe har arbejdet med SEO. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister forbedrer dine placeringer.

Din ejendom

Vores arbejde udføres direkte på din hjemmeside og er således din ejendom. Vi benytter ikke landing-pages eller andre ”ninja-tricks”.
I stedet arbejder vi med tekstforfatning og HTML-forbedringer samt linkbuilding og layoutændringer.

Rapportering

Hver måned modtager du en rapport, så du kan følge vores arbejde og se, hvordan dine placeringer forbedrer sig.

Fælles strategi

Vores arbejde starter med en grundig ”hovedrengøring”, hvor vi sikrer, at din hjemmeside opfylder de mest basale SEO-krav. Herefter udarbejder vores SEO-specialister en strategi for din virksomhed. Styrker, svagheder, konkurrenter og muligheder analyseres, og snart kan det vedvarende SEO-arbejde påbegyndes, som vil sikre dig en kontinuerlig topplacering blandt søgeresultaterne.

SEO Cases

Strategien bag SEO-arbejdet for Kentaur var klar. Der skulle skabes relevant trafik til siden. Dette er blevet opnået ved at målrette vores SEO-indsats mod de kunder, som rent faktisk ønsker at købe. Selvom trafikken til siden måske falder, øges omsætningen, da trafikken nu består af relevante kunder og ikke blot forbipasserende gæster.

Carsten Gad, Head of SEO

“Igennem årene har vi været igennem en lang række velmenende SEO-specialister. Min største anke har været, at jeg ikke følte jeg vidste, hvad jeg fik for pengene. Det er først efter samarbejdet med Outsource, at jeg føler mig tryg. Skønt at se, hvordan vores Google-placering forbedrer sig hver måned.”

Lotte Schacht, SEO-specialist

Trustpilot