DIGITALT BUREAU

Hjerteprojekter

Hos Outsource elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor har vi jævnligt, det vi kalder hjerteprojekter, hvor vi støtter en god sag med det vi gør bedst – nemlig digital marketing. Se hvem vi blandt andet har hjulpet indtil videre.

Hos Outsource har vi CSR i højsædet, og investerer 250 timer årligt.

Aarhus hjælper fortæller…

Som formand for og idekvinde bag Aarhus Hjælper bliver jeg stolt og glad, når den seriøse Aarhusvirksomhed Outsource DK byder sig til, som totalsponsor af Aarhus Hjælpers nye hjemmeside. Herunder ideudvikling, sparring, opbygning og brug af hjemmesiden på en yderst professionelt måde, med forståelse for Aarhus Hjælpers særlige DNA. Jeg glæder mig også over, sammen med den øvrige bestyrelse, at de økonomiske midler som Aarhus Hjælper skulle have investeret i en ny foreningshjemmeside i stedet for går til byens socialt udsatte borgere. Tak til outsource for at gøre en forskel. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

FNUG er et hjerteprojekt hos Outsource, hvor vi hjælper med en hjemmeside og SEO

FNUG – Foreningen af
unge med gigt

Det kan være svært at finde din plads i verden, hvis du falder udenfor samfundets faste kasser. Det er desværre hverdagen for de mange unge, som er medlemmer i FNUG.

FNUG’s frivillige gør et kæmpe stykke arbejde med at skabe en forskel for de unge med gigt. Her hos Outsource tror vi virkelig på det arbejde, de gør hos FNUG, og netop derfor vil vi gerne hjælpe dem, med det vi kan. Vi bidrager med vores kompetencer ved at skabe en ny hjemmeside og SEO til FNUG, så de kan få relevant trafik ind på hjemmesiden og hverve de nye medlemmer, de har brug for, for at holde det gode projekt kørende.

Hos Outsource er FNUG vores hjerteprojekt. Det er vores måde at hjælpe dem, der hjælper andre. Det er vores bidrag i forsøget på at gøre en forskel for de unge, der kæmper med gigt.

F.C. Bøgeskov

– Det nedbryder tabuer omkring de udviklingshæmmede. Der er mange, som aldrig har mødt en handicappet før, men når de spiller på samme hold, er alle lige”, forklarer Nanna Sejr, der er medstifter af og repræsentant for F.C. Bøgeskov.

F.C. Bøgeskov vandt handicapprisen i Århus i 2017, og nu ønsker de med hjælp fra pengepræmien og sponsorer som Outsource dk at udbrede konceptet til resten af Danmark. Klubben holder sig kørende udelukkende ved hjælp af sponsorater, mindre kontingenter og frivillig arbejdskraft, og både tid og ressourcer er kronisk knappe.

– Hvis vi skal lykkes med at sprede konceptet til resten af landet, er vi dybt afhængige af flere frivillige og nye spillere. Så det betyder meget, at en virksomhed som Outsource dk går ind og hjælper os med at sprede budskabet og tiltrække flere frivillige. Derudover bliver vi også mere synlige over for nye spillere, der har en lille Messi eller Ronaldo gemt i maven, fortæller Nanna Sejr.

Vi har hos Outsource dk hjulpet F.C. Bøgeskov med at sprede deres budskab. Gennem vores samarbejde, kom de den 7-10-18 i TV2’s Go’morgen Danmark. Læs om det på TV2’s Facebook

F. C. Bøgeskov en fodboldklub for udviklingshæmmede - de spiller knald godt fodbold - et af Outsource hjerteprojekter