DIGITALT BUREAU

Gratis Analyse

Vores 360-analyse er både uforpligtende og gratis – den giver dig et komplet overblik over dit SEO, Google Ads og Facebook.

0 +
tilfredse kunder
0 %
forbliver kunder
0 %
har mere end én pakke
0 %
datadrevet bureau
0
fast kontaktperson
0 timer
investeret i CSR

Analyse af dit SEO-potentiale

Med vores SEO-analyse får du konkrete tal på dine Google-placeringer, og vi giver dig et indblik i din overordnede online performance med udgangspunkt i Google.

Analyse af dit Google Ads potientiale

Med annoncering gennem Google Ads øger du dine chancer for at dukke op som den første, når en potentiel kunde søger efter dine ydelser. Vi laver en analyse af jeres Googe Ads konto for at se hvor vi kan forebedre.

Analyse af dit SoMe-potentiale

Vores SoMe-analyse tager udgangspunkt i at finde ud af, hvordan SoMe-annoncering kan komme netop dig til gode.

Vil du have tilsendt en komplet 360-analyse af din virksomhed, samt et tilbud? Udfyld da vores kontaktformular og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skaber fremtidens digitale vindere

Alle vores medarbejdere er specialister på hver deres fag. Det gælder Ads, SEO, SoMe, grafik, web-udvikling, projektledelse og marketingskoordination. Disse områder er discipliner i sig selv, men i det større billede hænger det hele sammen under digital marketing. For én månedsløn får du alle disse medarbejderes kompetencer og ikke mindst den effekt og de resultater, som efterfølger sammenspillet mellem dem.

Gratis 360° Analyse

Hej, mit navn er Michael, og jeg er partner hos Outsource. Send mig jeres oplysninger, så svarer vi med en rapport over jeres potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.