DIGITALT BUREAU

Film

Video er vigtigere end nogensinde før i Digital markedsføring. Hos Outsource DK kan vi hjælpe dig med at få produceret en professionel og lækker video til din virksomhed. Der kan formidle dit budskab og i sidste ende give dig resultater på bundlinjen.

 

Film og video er oppe i tiden som marketings element for firmaer og organisationer. Få lavet din video hos outsource til rimelige penge

Film

Projektpris

Det behøves ikke at være dyrt at få produceret en film. Kontakt os og fortæl lidt om dit projekt, så vender vi tilbage med et tilbud.

Se vores showreel video

Professionel video med drone

I

4K opløsning

Hos Outsource har vi udstyret i orden, så du kan være sikker på at få en film i højeste kvalitet. Vi har droner og kamaeraer med de nyeste teknologier, så vi kan fange enhver detalje i din virksomhed. 

I

Få dit budskab igennem

En video er kun god for din virksomhed, hvis den kan formidle et budskab. Vi er eksperter i at lave film og derfor ved vi hvilke vinkler der skal fanges og hvordan en storyline skal sættes sammen. 

I

Professionel redigering og colorgrading

Når det perfekte klip er i kassen, er man kun halvt i mål. Hos Outsource står vi også for at redigere og colorgrade din film, så den fremstår professionel og lækker. Selvfølgelig inklusiv i prisen.
Trustpilot